Cuplul de ROMÂNI care trebuie să plătească 1 milion de dolari fotografului de nuntă

Un cuplu de români stabiliţi în Dallas, SUA, va trebui să plătească fotografului care le-a făcut fotografiile la nuntă 1 milion de dolari. Cei doi au acuzat fotografa că le-a "ţinut fotografiile ostatice" după nunta lor din 2014, pentru că femeia le ceruse să plătească încă 125 de dolari pentru coperta albumului de fotografii înainte de a le da imaginile de la nuntă în format digital. Cuplul Moldovan, în care bărbatul este de origine română, conform profilului său de pe o pagină de socializare, a acuzat fotografa că le cere o "taxă nerezonabilă", deşi aceasta era inclusă în contractul pe care cei doi l-au semnat. Fotografa spune că era pregătită să acopere ea taxa pentru coperta albumului, dar cei doi începuseră deja să o acuze în presă.

Cuplul a spus, la posturile de ştiri din Dallas şi în mediul online, că fotografa de nunţi "i-a înşelat" şi "ţepuit", iar Neely Moldovan şi-a folosit, spune fotografa, poziţia de blogger pentru a amplifica povestea.

Într-un an, fotografa de nunţi a ajuns să aibă programate de la 75 până la 100 de şedinţe foto, la doar 2 după ce tinerii s-au plâns de ea. Acum, fotografa a convins juriul că merită despăgubiri, cu atât mai mult cu cât juraţii au ţinut seama că taxa considerată abuzivă se afla în contract, scrie Dallas Morning News.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?