CUPA MONDIALĂ 2014. Care va fi IMPACTUL asupra vânzărilor de BERE. O să ai o SURPRIZĂ

 
Berea se vindea mult mai bine dacă România se califica la CM din Brazilia 2014
Berea se vindea mult mai bine dacă România se califica la CM din Brazilia 2014

CUPA MONDIALĂ BRAZILIA 2014. "Campionatul Mondial de Fotbal care începe în această săptămână în BRAZILIA ar putea duce la creşterea vânzărilor de bere şi bunuri complementare cu 10-15%, faţă de un an obişnuit, a declarat Vincent Burnel, director magazin Auchan Titan.

CUPA MONDIALĂ BRAZILIA 2014.Dacă România se califica la Campionatul Mondial din Brazilia, vânzările de bere ar fi fost mult mai mari.

CUPA MONDIALĂ BRAZILIA 2014.  'Un campionat mondial de fotbal influenţează pozitiv vânzările de bere şi bunuri complementare, precum televizoare, textile şi mâncare (alune şi snacks-uri) cu 30-35% faţă de un an obişnuit. Trebuie să ţinem cont însă de faptul că România nu s-a calificat la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, astfel că impactul este mai redus, vânzările crescând cu doar 10-15% faţă de un an obişnuit', a declarat Vincent Burnel.

CUPA MONDIALĂ BRAZILIA 2014. În perioada 4-17 iunie, Auchan a organizat un Târg de Bere creat special în 18 oraşe, ediţia din acest an fiind a cincea. Târgul este organizat în cele 31 de magazine Auchan şi pune la dispoziţia clienţilor peste 300 de tipuri şi mărci de bere din 20 de ţări.

Auchan România a deschis primul hipermarket Auchan, la Bucureşti, în cartierul Titan, în 2006.

La data de 12 septembrie 2013, Auchan România a finalizat achiziţia a 20 de magazine Real de la Metro Group şi a realizat transformarea lor în Auchan până la data de 11 aprilie 2014, în mai puţin de 6 luni de lucrări de remodelare. În prezent, compania deţine 31 de magazine în România. AGERPRES


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vasi
10 Jun 17:12
De ce nu ne-am calificat la Mondiale ?
Ca să ne odihnim jucătorii pentru amicale.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?