Cumpănașu, Bruynseels, Ivan și Stanoevici așteaptă decizia BEC privind validarea candidaturilor

 

Biroul Electoral Central este aşteptat să se pronunţe luni în legătură cu candidaturile la Preşedinţie depuse de Ramona Ioana Bruynseels, Alexandru Cumpănaşu, Cătălin Ivan și Bogdan Stanoevici.

Candidaturile depuse de Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Kelemen Hunor, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Dan Barna au fost deja validate, iar cele ale lui Viorel Cataramă şi Miron Cozma au fost respinse.

Cataramă a contestat decizia BEC la Curtea Supremă și a  revenit în cursă. ”CCR a admis contestația formulată împotriva Deciziei Biroului Electoral Central nr.10/D din 20 septembrie 2019 și, în consecință, a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii și a semnului electoral ale domnului Viorel Cataramă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019”, se arată într-un comunicat de presă.

Deciziile BEC pot fi contestate, iar până în 26 septembrie sunt soluţionate contestaţiile. În 27 septembrie, candidaturile rămân definitive.

Duminică, la ora 24:00, a expirat termenul de depunere a candidaturilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?