Cum va fi vremea în următoarele zile. Anunţ de ultimă oră de la meteo

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în extremitatea de vest a ţării şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai mici pe litoral unde se vor situa între 10 şi 14 grade. Dimineaţa, în depresiunile din estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de formare a brumei, iar cu precădere în regiunile sudice şi estice, pe arii restrânse va fi ceaţă.Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineaţa 4...5 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Pe parcusrul zilei, vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă. 

Vremea la munte

Şi la munte, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea când pe spaţii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea se va menține caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, mai coborâte pe litoral unde se vor situa în 10 și 12 grade. Cerul va avea înnorări temporare și în special spre seară vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, în jumătatea de vest a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane, în nord-vestul țării și pe litoral. Dimineața pe arii restrânse în zonele joase de relief din est și sud-est va fi ceață.

În capitală, vremea se va menține frumoasă și caldă. 7…8 grade dimineata si în jur de 22 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil.

Vineri vremea se va răci față de joi și va deveni apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade la Suceava si in depresiuni și 19 grade la Giurgiu si Calarasi. Cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi mai ales averse, însoțite și de descărcări electrice, la munte, în sud-vestul și centrul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu 8…9 grade dimineata si o maximă de 18...19 grade. Trecător vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?