Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere şi de Paşte 2018. Anunţ de ultimă oră de la meteo

Vremea de PAŞTE 2018
Vremea de PAŞTE 2018

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Iată cum va fi vremea în  Noaptea de Înviere 2018, în prima zi de Paşte 2018 şi în a doua zi de Paşte 2018. Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Sâmbătă, vremea va deveni în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale în prima decadă de aprilie, cu maxime ce se vor încadra între 13 şi 22 de grade. Mai ales în prima partea zilei, vor mai fi înnorari temporare în majoritatea zonelor, dar numai izolat va mai ploua slab în regiunile vestice. Vântul va sufla moderat în sudul şi în estul teritoriului, cu intensificări locale, de 45...55 km/h, în Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea.

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Vremea în București

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Vor fi înnorări temporare, iar vântul va avea uşoare intensificări, cu viteze de 40...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Vremea la munte

Cerul va avea înnorări temporare şi izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări îndeosebi noaptea în Munţii Banatului. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţa de intervalul precedent.

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Vremea duminică şi luni

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Duminică, în prima zi de Paşte, vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va deveni caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 și 15 grade. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări și posibil ceață în primele ore ale zilei. Vântul va avea intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar și pe litoral.

În București, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține în jurul celor obișnuite pentru această perioadă din an. 8...9 grade dimineața și în jur de 20 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat.

Vremea în Noaptea de Înviere 2018. Vremea de Paşte 2018. Luni, vremea va fi caldă, în special în regiunile intracarpatice și se va menține predominant frumoasă. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în Banat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11...14 grade. Cele mai mari valori vor fi în vestul și centrul țării, 26 de grade la Alba Iulia.

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, 6...7 grade dimineața și 21...22 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?