Cum va fi vremea în minivacanţa de Sfânta Maria. Anunţul de ultimă oră de la METEO!

Vremea de Sfânta Maria 2017. Vremea în minivacanţa de Sfanta Maria 2017. Vremea se va răcori puţin în weekend, anunţă meteorologii. În plus, această schimbare aduce cu ea şi instabilitate: ploi şi chiar furtuni.Vremea de Sfânta Maria 2017. Cei care pleacă în minivacanţă de Sfânta Maria trebuie, aşadar, să-şi pună în bagaje şi haine subţiri şi haine de ploaie.

Valorile termice vor marca, sâmbătă, o scădere faţă de zilele anterioare în vest şi nord-vest dar în sudul şi local în centrul şi estul ţării, vremea va fi tot caniculară, iar disconfortul termic se va menţine accentuat în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime, peste 30 de grade în toată ţara, ajung la 38 de grade la Drobeta Turnu Severin si Giurgiu.

Vremea de Sfânta Maria 2017.Începând din orele după-amiezii instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în Banat si Crişana precum şi în zonele montane aferente, unde vor fi averse torenţiale, frecvente descărcrăi electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.

În capitală, canicula va persista, iar disconfortul termic se va menţine accentuat. Dimineaţa 18-20 de grade şi temperatura maximă, în jurul valorii de 36 de grade.

Vremea de Sfânta Maria 2017.Duminică valorile termice vor scădea în toată ţara, astfel în regiunile sud-vestice, vestice şi parţial în cele centrale, vremea va deveni răcoroasă, în timp ce în restul ţării, izolat va mai fi caniculară în orele amiezii şi local disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19...21 de grade în dealurile vestice şi 35...36 de grade, izolat în est şi sud-est, la Focsani, Galaţi, Braila. Se vor semnala averse, descărcări electrice şi posibile căderi de grindină în vestul, centrul ţării, la deal şi munte.

În Bucureşti, caniculă după-amiaza în centrul oraşului unde temperatura va ajunge la 34-35 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat. În orele serii va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensifcări ale vântului. 

Vremea la munte

Vremea de Sfânta Maria 2017. Sâmbătă la munte vremea se va menţine caldă. Începând din orele după-amiezii şi în cursul serii în Carpaţii Occidentali şi în masivele din Carpaţii Meridionali aferente jumătăţii de vest a ţării, vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.

Duminică însă vremea va fi în general instabilă şi pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice şi posibile căderi de grindină.

Vremea la mare

Vremea de Sfânta Maria 2017. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 32 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 25 şi 27 de grade. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?