Cum va arăta Spitalul Regional de Urgență Iași. Design-ul arhitectural este gata

 

Consultanții contractați de Ministerul Sănătății vor prezenta, pe 21 iunie, în fața ministrului Sănătății, Sorina Pintea, și a primarului Mihai Chirica documentațiile necesare pentru demararea proiectului Spitalului Regional de Urgență din Iași.

În prezentarea lor, specialiștii Jaspers, Martin Schriever, managerul de proiect desemnat de Banca Europeană de Investiții (BEI), și experții BEI Simon Barnes și Mark Mawhinney vor aduce la cunoștința autorităților centrale și locale invitate design-ul arhitectural al viitorului spital regional, componentele și costurile estimate, precum și o estimare a termenilor de implementare a proiectului. De asemenea, va fi prezentat și impactul investiției asupra mediului și condițiile de implementare necesare pentru materializarea proiectului Spitalului Regional de Urgență.

Detalii pe realitateadeiasi.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?