Cum ștergi un mesaj pe Facebook Messenger

 
Cum ștergi un mesaj pe Facebook Messenger
Cum ștergi un mesaj pe Facebook Messenger

Sunt multe motive pentru care ți-ai dori să ștergi un mesaj trimis pe Messenger. Poate te-ai grăbit să spui ceva ce acum regreţi, poate ai scris altcuiva ceva din greşeală, important este să ştii cum să faci acest lucru.Orice mesaj șters de pe Facebook Messenger va dispărea doar din istoricul tău al conversației.

Interlocutorul este imun la gestul tău și rămâne la latitudinea sa dacă va face sau nu același lucru. Nu contează cât de rapid ești. Indiferent dacă au trecut 2 secunde, 10 minute sau 5 zile de când ai trimis un mesaj, din momentul în care ai apăsat pe butonul de expediere, acesta a ajuns online și, implicit, la destinatar.

Singurul gest pe care îl poți face este să-l ștergi de la tine, ca în cazul în care îți intră cineva pe mobil să nu-l mai poată vedea. Interlocutorul îl va putea citi în continuare pe orice dispozitiv, indiferent dacă a fost sau nu online la momentul expedierii. 

 

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?