Cum se PROMOVEAZĂ Republica Moldova - noul clip care îndeamnă turiştii să viziteze ţara

Pe 22 noiembrie, a fost lansat un clip video pentru Campania „Fii Oaspetele Nostru”, care are scopul de a promova Republica Moldova ca destinație turistică. Campania își propune, de asemenea, să încurajeze cetățenii Moldovei, atât de acasă, cât și din diasporă să își promoveze țara, să invite prietenii din străinătate în vizită în Moldova, fiindu-le gazde și ghizi.Potențialul cultural-turistic al Moldovei este incontestabil, iar aceasta este demonstrat de numărul de turiști care vizitează țara. În anul 2016 s-a înregistrat creșterea numărului de turiști cu 19 % decât în anul 2015, oaspeții găzduiți de pensiunile rurale a crescut de peste 2,5 ori. Potrivit sondajelor realizate cu turiștii străini la ieșirea din țară, cel mai mult aceștia au fost impresionați de oamenii din Moldova, de ospitalitatea și felul lor de a fi, precum și de viața rurală, gastronomia și vinul. Astfel, spotul cuprinde aceste elemente ale ofertei turistice naționale.

Prin platforma web a campaniei www.moldova.travel organizatorii își propun să expedieze 10 mii de cărți poștale virtuale cu invitația de a descoperi Moldova, iar ulterior vor lansa tururile virtuale la cele mai importante destinații turistice ale țării. Conform estimărilor, clipul de campanie va fi vizualizat de cel puțin 1 milion 500 mii de ori în mediul on-line.

Prin urmare, clipul video redă istoria unui străin ce descoperă Moldova altfel decât s-ar fi așteptat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?