Cum se face deszăpezirea în Capitală. Bucureștiul arată ca un oraș de la Cercul Polar

Bucureștiul arată ca un oraș de la Cercul Polar. Măcar maldărele de zăpadă au ascuns praful şi gunoaiele. Dacă pe marile bulevarde utilajele au dat zăpada la o parte, pe trotuare nămeţii n-au cedat nici atunci când angajaţii firmelor de salubrizare au încercat cu lopeţile să-i facă dispăruţi. Iar pe străzile secundare, edilii n-au îndrăznit nici anul acesta să deranjeze zăpada.

Și mai greu este pentru pietoni. În jurul prânzului, pe o străduță laterală din centrul Capitalei își făcea loc timid utilaj de deszăpezire. În total, aproape 350 de mașini cu lame şi peste 1.000 de angajaţi a scos Primăria Capitalei pe străzi

În medie, 30 de muncitori sunt repartizați în două cartiere. Ar fi nevoie de mult mai mulți oameni, însă puțini sunt cei care sunt dispuși să lucreze în ger pe bani puțini.

Cei care au rămas acasă s-au îmbrăcat gros și au ieșit la lopată. Cei mai fericiți par să fie taximetriștii. Cum puțini bucureșteni și-au scos mașinile din parcări, comenzile aproape s-au dublat în această perioadă.

Meteorologii au anunțat că, până pe 2 martie, gerul nu va părăsi Bucureștiul.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?