Cum se duc negocierile PE LINIA DE FRONT între militarii RUŞI şi UCRAINIENI

 
NATO: Aproximativ o mie de soldaţi ruşi se află în continuare în estul Ucrainei
NATO: Aproximativ o mie de soldaţi ruşi se află în continuare în estul Ucrainei

Militarii ruşi şi ucraineni s-au întâlnit vineri pentru prima dată în apropiere de linia de front, pentru a discuta despre aplicarea acordului de încetare afocului în estul Ucrainei, a anunţat Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Putem să confirmăm că am acceptat o invitaţie a părţii ucrainene cu privire la monitorizarea negocierilor preliminare între ofiţeri ruşi şi ucraineni", a afirmat OSCE, într-un comuncat.Aceste discuţii s-au derulat în localitatea Soledar, în regiunea Doneţk, într-o zonă aflată sub controlul armatei ucrainene.

OSCE nu precizează dacă rebelii proruşi au participat la discuţii, însă prezenţa lor a fost confirmată de o sursă diplomatică ucraineană şi chiar de către rebeli, potrivit Mediafax.

Armata ucraineană a precizat într-un comunicat că la întâlnire au participat 76 de militari ruşi. Kievul a adăugat că negocierile au vizat aplicarea memorandumului semnat pe 20 septembrie la Minsk.

Totuşi, Ministerul rus de Externe a dezminţit informaţiile privind participarea directă a militarilor ruşi la aceste negocieri, asigurând că punerea în aplicare a acordului de încetare a focului a fost discutată doar de către Ucraina şi rebeli.

"Rolul părţii ruse, în calitate de membru al Grupului de Contact, constă în furnizarea unei asistenţe necesare procesului de pace", a subliniat Moscova.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
9 0
Pace
27 Sep 13:54
S-a ajuns la conflicte pentru că mulţi oameni l-au neglijat pe Dumnezeu şi s-au îndepărtat de el ocupându-se numai de cele materiale, iar Dumnezeu i-a lăsat pe oameni în voia ambiţiilor şi pornirilor lor agresive. Mai profundă decât criza economică este criza morală. Să facem pocăinţă pentru păcate şi să ne rugăm zilnic pentru pace. Cu cât vom face mai mulţi pocăinţă pentru păcate şi ne vom ruga mai des pentru pace, cu atât mai bine. Dumnezeu poate să facă miracole şi să potolească duşmănia dintre oameni, dar vrea ca şi noi să facem partea noastră în acest sens.

Recomand şi un blog foarte interesant:

cezar-iasi.blogspot.ro

De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi-l accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
10 0
SOSO
27 Sep 11:21
Cum de duc? Cu multa vodka, ca si unii si altii sunt iubitori de dansa...
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
12 -2
@acoperitul
27 Sep 11:23
2 Nu mai spune, cum le stii tu pe toate, ca un om mare...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?