Cum să-ţi repari singur ecranul spart al telefonului

 

Dacă ai spart sau ai zgâriat ecranul telefonului, nu este neapărat nevoie să mergi la un service ca să ţi-l schimbe. Poţi să faci asta chiar tu, dacă ai puţină îndemânare.

Ecranul unui smartphone este compus din sticlă, partea tactilă şi ecranul LCD. În cele mai multe dintre cazuri, doar sticla este cea care se sparge.

Dacă observi că touchscreenul nu mai funcţionează, înseamnă că ai distrus şi partea tactilă sau ecranul LCD.

În cazul în care te-ai hotărât să-ţi repari singur ecranul spart al telefonului, poţi apela la un kit special, uşor de folosit acasă. Găseşti multe oferte chiar şi online.

Aceste kit-uri conţin, pe lângă uneltele necesare, şi instrucţiuni pentru repararea ecranului. Trebuie să fii, însă, îndemânatic, pentru că va trebui să scoţi o pereche de șuruburi, să ridici ecranul, să îndepărtezi cu grijă cablurile interne, apoi să pui totul la loc, conform ehow.com.

Este posibil, de asemenea, să fii nevoit să schimbi câteva piese, precum difuzorul, camera video frontală sau butonul de "Acasă".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?