Cum să-ţi găseşti dragostea, în funcţie de zodia ta

 

Unele zodii trebuie să îşi asume riscuri, altele să fie misterioase pentru a reuşi să găsească dragostea pe care o merită! Tu ce trebuie să faci?Berbec

Ca să găseşti dragostea pe care o meriţi, trebuie să vrei să o cauţi.

Asumă-ţi nişte riscuri şi spune da cât mai multor lucruri în viaţă. Vei avea nevoie de mai multă încredere în tine pentru a acţiona curajos, şi astfel vei găsi dragoste în locuri neaşteptate.

Taur

Încearcă să scapi de acea mentalitate care continuă să te convingă că nu eşti vrednică de iubire adevărată.

Tu meriţi acea dragoste fără îndoială. Acesta este singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a o găsi: să-ţi reminteşti că meriţi să fii iubită. Şi nu irosi nicio oportunitate care ţi se oferă de a lăsa dragostea să intre în viaţa ta!

Gemeni

Învaţă să accepţi previzibilul, obişnuitul şi rutina.

Ca Gemeni, cauţi în mod constant trăiri noi. Încerci mereu să atragi emoţia şi drama în viaţa ta. Cu toate acestea, trebuie să ştii că, pentru a găsi dragostea adevărată, trebuie să te linişteşti puţin. Trebuie să găseşti acel sentimente de stabilitate cu o persoană înainte de a găsi dragostea.

Citeşte continuarea pe eva.ro.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?