Cum să supraviețuiești unui infarct când ești singur

Victima a cărei inimă bate necorespunzător și care începe să simtă o stare de leșin are aproximativ 10 secunde înainte de a-și pierde cunoştinţa. În cele mai multe cazuri, în astfel de momente nu are pe nimeni în preajmă care să intervină. Iată cum trebuie să procedeze!Aceste victime se pot ajuta tuşind în mod repetat și foarte energic. O respirație adâncă ar trebui să fie luată înainte de fiecare tuse, iar tusea trebuie să fie adâncă și prelungită, așa cum este atunci când se produce sputa din adâncul pieptului.

O respirație și o tuse trebuie repetate la fiecare două secunde, fără oprire, până intervin cadrele medicale sau până când inima recapătă ritmul normal.

Potrivit floaredetei.ro, respirațiile adânci aduc oxigenul în plămâni și mișcările de tuse storc inima și păstrează sângele în circulație.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?