Cum să scapi definitiv de călcâiele crăpate

 
Cum să scapi definitiv de călcâiele crăpate
Cum să scapi definitiv de călcâiele crăpate

Chiar dacă nu este vară şi crezi că poţi ascunde în şosete călcâiele crăpate, nu este o soluţie să le laşi aşa. În crăpături îşi pot face "adăpost" germeni şi bacterii periculoase, care să-ţi dea bătăi de cap mai mari decât aspectul inestetic al călcâielor crăpate.Crăpăturile pot apărea din diverse motive: diabet, tulburări ale tiroidei, boli cronice care afectează pielea sau, pur şi simplu, îmbătrânirea. De asemenea, ele mai pot fi cauzate de anumite bacterii, deshidratare, expunere excesivă la apă, pantofi nepotriviţi, circulaţie sangvină deficitară.

Indiferent care ar fi cauzele, aceste remedii naturiste te pot ajuta să tratezi problema.

- toarnă o ceaşcă de oţet alb în 6 litri de apă călduţă şi ţine-ţi picioarele în această soluţie timp de 30-45 de minute, o dată pe săptămână. După "tratament" clăteşte picioarele, şterge-le şi aplică o cremă hidratantă. Apoi pune-ţi şosete.

-adaugă jumătate de ceaşcă de bicarbonat de sodiu în 3 litri de apă călduţă, mestecă până se dizolvă bicarbonatul, apoi ţine-ţi picioarele în această soluţie 30-45 de minute. După aceea clăteşte picioarele, şterge-le şi aplică o cremă hidratantă şi pune-ţi şosetele.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?