Cum să-ți spionezi partenerul pe telefonul mobil. Cele mai tari aplicații

 

Întâi de toate, să-ți spionezi partenerul, soțul sau soția este un lucru ilegal. Pe piață sunt o serie de aplicații care teoretic te ajută să spionezi un telefon mobil, adică să ai acces la mesaje, apeluri mobile. Potrivit site-ului xnspy.com, există o serie de aplicații care te ajută să spionezi.

1. XNSPY este o aplicație care combină caracteristici avansate de spionaj și monitorizare. Această aplicație nu ajută doar la supravegherea copiilor și a părinților, ci și de urmărire a locației. Are caracteristici de monitorizare a apelurilor telefonice, mesaje, acces la chat, acces la poze și video. Prețul lunar pornește de la 8 dolari și ajunge la 13 dolari pe lună. 

Este compatibilă cu dispozitive Android cât și iPhone. Funcționează și offline, iar de îndată ce dispozitivul este cenactat șa internet, informațiile sunt încărcate în contul web. 

2. TrackMyFone
TrackMyFone este o altă aplicație mobilă de spionaj excelentă. Numele sugerează că este o aplicație de urmărire, dar are toate cele mai bune caracteristici de spionaj. Puteți monitoriza SMS-urile, apelurile, e-mailurile, agenda telefonică, istoricul navigării pe Internet, locația GPS, mesajele,  primiți alerte, controlați de la distanță telefonul și urmăriți telefonul în caz că acesta este pierdut. Este de fapt o soluție ieftină pentru a monitoriza copiii sau angajații.

Compatibilitate
TrackMyFone rulează fără probleme pe toate dispozitivele Android și iOS.

Prețul versiunilor Android Premium și iPhone No Jailbreak, de la 6,25 USD pe lună.

3. Spyzie
O altă aplicație mobilă populară de spionaj care vă ajută să înregistrați mesajele, jurnalul de apeluri, să monitorizați chat-urile, istoricul navigării web, keylogger-ul, urmărirea GPS-ului și multe altele. Este capabil să ruleze în modul stealth complet. Nu este nevoie să rădăcinați dispozitivul sau jailbreak-ul pentru ca acesta să funcționeze. Acesta oferă câteva caracteristici frumoase și complexe cum ar fi previzualizarea video și capturarea capturilor de ecran.

Compatibilitate: Android și iOS.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?