Cum să faci sex halal fenomenal. Manualul de sex care șochează lumea musulmană. Ce conține

Un manual de sex pentru femeile musulmane a stârnit o mulțime de critici, dar și laude, scrie The GuardianO carte inedită publicată săptămâna trecută a strânit un val de reacții diverse în lumea musulmană.

"Manualul de sex pentru musulmani: Cum să faci sex halal fenomenal" este scris de o femeie musulmană, care a ales să rămână anonimă.

Cartea conține sfaturi de toate felurile. Femeile musulmane sunt învățate cum să sărute sau cum să folosească doverse poziții pentru sex.

Mesajul de bază al cărții este unul clar: femeile musulmane au voie și ar trebui să se bucure de o viață sexuală, ba mai mult, trebuie să preia conducerea la acest capitol, în viața de cuplu.

Unii critici au acuzat-o pe autoare că fetișizează femeile musulmane pentru a face vânzări sau că încurajează promiscuitatea.

Mulți oameni au lăudat-o însă pentru că a avut curajul de a aduce la lumină un subiect tabu pentru musulmani.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?