Cum să faci sex că să ai şanse mici să rămâi însărcinată

 

Sexologii susţin că există anumite poziţii sexuale care micşorează şansele de a rămâne insarcninata. Însă, aceste poziţii sexuale NU GARANTEAZĂ 100% faptul că nu vei rămâne însărcinată, ci pur şi simplu, micşorează riscul.Totodată, aceste poziţii sexuale trebuie însoţite de două reguli, pentru că şansele să funcţioneze să vreasca. Aceste reguli sunt să eviţi să îţi laşi partenerul să ejaculeze la penetrare şi totodată să eviţi să faci sex în zilele în care eşti fertilă.

Trebuie ştiut că şi lichidul preseminal conţine spermatozoizi, chiar dacă în număr foarte mic şi că şansele să rămâi însărcinată înainte de ejacularea bărbatului sunt destul de mari, însă aceste poziţii te pot salva de o sarcina nedorită.

Aşadar, iată cum să faci sex că să ai şanse mici să rămâi însărcinată!

Pe la spate, din picioare

Această poziţie sexuală, pe lângă faptul că face sexul să fie pasional, este perfectă pentru a stimula în primul rând clitorisul. Totodată, datorită felului în care se face penetrarea, este mai greu pentru lichidul seminal să producă o sarcină.

Cu spatele la el, în braţe

Această poziţie sexuală presupune că femeia să stea deasupra bărbatului, cu spatele la el. Datorită felului în care se face penetrarea şi a gravitaţiei, şansele că spermatozoizii să ajungă la ovul sunt mai mici decât în multe alte cazuri.

Sursa: lyla.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?