Cum poţi să te programezi mai repede la RAR, ca să-ţi înmatriculezi maşina

 

Eliminarea timbrului de mediu a dus la cozi impresionante atât la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din fiecare județ cât și la unitățile teritoriale ale Registrului Auto Român (RAR).

Românii îşi aduc tot mai multe maşini din străinătate şi, aşa cum se ştie, aceste vehicule trebuie să facă mai întâi o "vizită" pe la RAR, înainte de a obţine plăcuţele de înmatriculare.

Reprezentanţii RAR au afirmat că la toate unităţile din teritoriu se pot fac programări prin intermediul unui call-center naţional (012-9672). Cum poţi încerca să faci RAR-ul mai repede? În cazul în care unitatea din zona în care se încearcă obţinerea documentelor necesare înmatriculării este extrem de aglomerată, "clienţii au posiblitatea să se programeze în judeţele limitrofe".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?