Cum ne poate afecta sănătatea telefonul mobil. Efectul ascuns la care puțini se gândesc

Folosim telefonul mobil zilnic, fără să ne gândim o clipă că ne-ar putea afecta sănătatea. Pe lângă posibilele radiații, transmiterea microbilor și declanșarea unor alergii, are și un efect mai puțin discutat.Telefoanele mobile nu mai sunt folosite doar pentru convorbirile telefonice, ci și pentru a trimite mesaje, a vizualiza videoclipuri și a citi ziare, reviste și tot felul de alte publicații online.

Aceste activități afecteză pielea din jurul ochilor deoarece mijim ochii pentru a vedea mai bine ce scriem și ce vrem să citim. Așa pot apărea ridurile cunoscute sub denumirea „laba gâștii” dar și ridurile dintre sprâncene. Mai mult, capul și ochii aplecați către ecran pot duce la lăsarea mușchilor faciali și apariția ridurilor în jurul gurii. Alege un font potrivit și luminozitatea ecranului optimă pentru a nu te mai încrunta.

 

SursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?