Cum făcea amor regina Cleopatra? Practica ciudată care îi speria pe mulți

Regina Cleopatra a rămas una dintre cele mai apreciate figuri feminine a antichității. A fost apreciată pentru stilul extravagant prin care ademenea bărbații din jurul ei.De asemenea, Cleopatra a rămas celebră pentru pofta nestăvilită de sex, dar și pentru practicile bizare pe care le încerca în intimitate. Regina era de o frumusețe răpitoare: avea fruntea îngustă, părul cârlionțat, nasul proeminent și buzele subțiri. Principalul ei mijloc de seducție era inteligența și glasul plăcut.


Regina adora să facă amor cu cât mai mulți bărbați, însă atunci când aceștia nu se aflau în preajma ei, senzuala Cleopatra găsea întotdeauna metode prin care își satisfăcea nevoile sexuale. Se masturba cu tărtăcuțe în care punea albine vii, care îi ofereau stimularea perfectă. Uneori folosea și șerpii în fanteziile ei ciudate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?