Cum fac sex italienii. Practica bizară ce îi face să fie unici în lume!

Cum fac sex italienii. Practica bizară ce îi face să fie unici în lume!

Un raport rată că un sfert din cuplurile căsătorite din Italia fac sex în grup, se arată într-un articol din La Stampa.

Cotidianul italian arată că aproximativ 500.000 de cupluri fac schimb de parteneri în cadrul unor cluburi private, iar alte câteva mii preferă locaţii "clasice, cum ar fi parcările, plaje amenajate special şi chiar şi în cimitire", informează The Independent.

În Italia există şi o organizaţie care protejează drepturile practicanţilor de swapping (schimbarea de parteneri sexuali - se mai numeşte şi swinging), numită "Federaţia Internaţională pentru Protecţia Drepturilor şi Libertăţilor". Organizaţia are 500.000 de membri care se întâlnesc în cele peste 200 de cluburi private din toată Italia pentru a face schimb de parteneri sexuali, însă specialiştii spun că, în fapt, cifrele sunt mult mai mari. Cifra celor care practică swappingul în Italia s-ar putea ridica la două milioane de persoane.

Vârsta medie a participanţilor de sex masculin este de 43 de ani, iar a femeilor de 35. Majoritatea "swapperilor" nu au griji pe plan financiar, sunt contabili, doctori, fotbalişti şi chiar politicieni, şi de cele mai multe ori recurg la astfel de practici pentru că viaţa de cuplu tinde să devină "plictisitoare" după un timp.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?