Cum arată viitorul: Luo Tianyi. Mii de oameni au plătit bani grei pentru un concert virtual

 
Luo Tianyi
Luo Tianyi
Luo Tianyi Cum arată viitorul: Luo Tianyi. Mii de oameni au plătit bani grei pentru un concert virtual / Foto: Facebook Mercedes-Benz Arena, Shanghai Cum arată viitorul: Luo Tianyi. Mii de oameni au plătit bani grei pentru un concert virtual / Foto: Facebook Mercedes-Benz Arena, Shanghai

În lumea showbizului circulă o vorbă: "E loc pentru toată lumea!" Însă au oare șanse artiștii virtuali să-i înlocuiască pe cei "în carne și oase"?Mii de fani s-au strâns, sâmbătă, pe arena Mercedes-Benz, din Shanghai, pentru a lua parte la un show cel puțin neobișnuit. În fața lor și-a făcut apariția cântăreața-hologramă Luo Tianyi, acompaniată de celebrul pianist chinez Lang Lang.

Luo Tianyi nu este, însă, o proiecție holografică a unui artist în carne și oase, ci rezultatul virtual a nu mai puțin de 6 luni de muncă din partea unei echipe de aproximativ 200 de oameni, marea majoritate ingineri.

Faptul că Tianyi există numai în mediul virtual a făcut-o să fie extrem de apreciată de tinerii din întreaga lume, care o consideră a fi unul dintre cele mai incitante experimente cunoscute, până în prezent, în entertainment.

Dar cum a apărut cântăreața virtuală? Ei bine, Tianyi este rezultatul a mii de ore de creație și programare. Vocea și personalitatea sa au luat naștere cu ajutorul unei tehnologii care s-a bazat atât pe senzori de mișcare, cât și pe machete 3D.

Show-ul a fost cu atât mai incitant cu cât, grație unei actrițe care a dublat mișcările, Tianyi a interacționat pe scenă, în timp real, cu pianistul.

"Luo Tianyi este pur și simplu perfectă! Nu este o persoană vie, așa că poate fi exact cum vrei tu să fie. E un fel de idol customizat, croit pe tipare individuale, care-ți aparține în întregime", a spus Kit Cheung Jie, un elev de 17 ani, din Hong Kong, citat de futurism.com.

Prețul unui bilet a pornit de la 208 euro.

Citește și: SEXBOT, upgrade pentru viaţa amoroasă. Tot ce trebuie să ştii despre sexul de ultimă generaţie

Sexualitatea cunoaşte, de astăzi, noi orizonturi! Robotul sexual - sexbot - vorbeşte, râde, face glume şi este gata să satisfacă şi cele mai "tehnice" fantezii sexuale. Citește AICI ce presupune sexul "pe comandă" și vezi o GALERIE FOTO cât se poate de detaliată.
Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?