Cum arată un apartament japonez minimalist. FOTO din 3 locații

 

Tradiția culturală japoneză este despre simplitate sau Zen, care să limpezească mintea. Motiv pentru care mulți japonezi preferă să aibă un stil de viață minimalist. Detalii în GALERIA FOTO!Acest stil de viață a devenit popular și în Occident. Doi editori de revistă și un scriitor și-au prezentat apartamentele lor care sunt extrem de mici. Întreaga casă are spațiul unui camere obișnuite.

Sasaki, editor de revistă și blogger, își prezintă apartamentul unde își ține 3 cămăși, 4 perechi de șosete, 2 jachete și alte câteva piese vestimentare. Mai are o mașină de ras, o foarfecă, săpun și câteva feluri de mâncare.

Katsuya este editor de revistă și are un apartament cu un birou, dulap de haine, saltea pe care doarme noaptea.

Naoki este scriitor și locuiește cu fiica lui. El are foarte puține lucruri în casă și consideră că spațiile goale pot fi umplute cu imaginația fiecaruia.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?