Cum arată penthouse-urile de milioane de euro din Bucureşti

 
Penthouse cartierul Primaverii Penthouse cartierul Primaverii, 4 dormitoare, 5 băi, 210 mp terasă, 395 mp utili, 2 garaje subterane

Cum arată penthouse-urile de milioane de euro din Bucureşti. Un penthouse în Bucureşti poate să coste şi două milioane de euro și este noul cuib al omului modern reprezintând poate cel mai exclusivist segment al pieţei imobiliare locale, scrie ZF.

Cum arată penthouse-urile de milioane de euro din Bucureşti. „Penthouse-ul reprezintă o alternativă locativă viabilă pentru omul-modern, ancorat într-un stil de viaţă dinamic.  O casă pe pământ, cu gradină, curte şi piscină, indiferent de satisfacţiile emoţionale pe care le genereză, atrage după sine o infrastructură, de multe ori dificil de gestionat din punctul de vedere al timpului, al organizării, securităţii, al costurilor, dar mai ales al dedicării. Un penthouse oferă şi înlocuieşte cu succes toate acele satisfacţii emoţionale, dar printr-o gestionare mult mai facilă. Iar când viaţa nostră devine mai puţin complicată, începem să o şi trăim frumos“, spune Dana Azoiţei, director general al Couture Pro­perties, agenţia imobiliară specializată în proprietăţi de lux. Vezi în galeria foto Cum arată penthouse-urile de milioane de euro din Bucureşti.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?