Cum arată maşina sport care funcţionează cu apă sărată

 
Maşina sport
Maşina sport
Maşina sport Maşina sport Maşina sport

Modelul sport Quant e-SportLimousine foloseşte o tehnologie dezvoltată iniţial de NASA, mai exact o baterie alimentată de lichid ionic: mai simplu, apă sărată.Tehnologia utilizată de maşina electrică Quant e-SportLimousine nu se rezumă doar la turnarea apei în rezervor, dar este e mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător decât oricare alta.

Maşina, care a primit deja undă verde pentru drumurile din Europa, este dotată cu două rezervoare de 159 de litri. Unul este umplut cu lichid electrolitic încărcat pozitiv, iar celălalt cu acelaşi lichid având sarcină negativă. Rezervoarele sunt separate de o membrană, iar interacţiunea dintre lichide este ceea ce produce electricitate.

Start-up-ul NanoFlowcell a debutat în 2014 la Salonul Auto de la Geneva, potrivit Business Magazin. Motorul dezvoltă 136 de cai putere, iar maşina poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 5 secunde. Viteza maximă, spun producătorii, este de 200 de kilometri pe oră.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?