Cum arătă cele 400 de autobuze Otokar care vor circula în Bucureşti

Otokar autobuze
Otokar autobuze
Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze Otokar autobuze

Otokar autobuze. Licitația privind cele 400 de autobuze Euro 6 s-a încheiat, iar primarul Gabriela Firea a anunțat astăzi câștigătorul. Este vorba de dintre firmele turcești Otokar Europe SA – Otokar Otomotiv.“Valoarea achiziției este de 100 de milioane de euro, ceea ce înseamnă 250.000 de euro + TVA pentru un autobuz”, a declarat Gabriela Firea.

Otokar autobuze. Conform cerințelor din caietul de sarcini, autobuzele sunt dotate la standarde europene: toate au instalații de aer condiționat, încălzire și ventilație, sunt dotate cu sistem modern de informare a călătorilor, pot fi monotorizate prin GPS, au acces facil pentru persoanele cu dizabilități.

Otokar a câștigat licitația. Autobuzele au camere video în interior și în exterior

Otokar autobuze. În plus, Primarul Capitalei a mai spus că toate autovehiculele care vor fi aduse la București au supraveghere video la interior și exterior, sistem de taxare modern cu validatoare în dreptul fiecărei uși de acces, iar datele ( de la validatoare- n.r.) sunt transmise prin instalația radio la dispecerat. “Ne dorim ca în următoarele 132 luni să vină 300 de autobuze în București, prima livrarea urmând să aibă loc în această vară”, a declarat Gabriela Firea. Autobuzele le vor înlocui pe cele care sunt acum în stare tehnică deficitară.

Deși în bugetul pe 2018 al Primăriei Capitalei, apar credite bugetare doar 10 autobuze și 42 de autobuze electrice, edilul- șef a dat garanții că există bani suficienți pentru achiziția noilor autobuze: “Banii previzionați pentru această achiziție i-am avut și anul trecut, îi avem și anul acesta. Avem bani pentru achiziția celor 400 de autobuze Euro 6 și pentru achiziția celor 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze și 10 de autobuze GNC (gaz natural comprimat)”.

Otokar autobuze. Despre Otokar

Una dintre companiile Koç Group, Otokar furnizeaza soluții speciale pentru nevoile clientilor cu tehnologie proprie, design si aplicatii din 1963.

Otokar operează cu peste 2000 de angajati la fabrica construita pe un teren de 552,000 m2 în Sakarya.

Otokar are in productie autobuze pentru transportul public, semi-remorci pentru transport și logistică industrie, vehicule off-road 4×4 și vehicule blindate pentru industria de apărare.

Societatea cu capital turc sută la sută, Otokar este prezentă în industria auto și de apărare cu produse pentru care detine drepturile de proprietate intelectuală. Fiind un lider în industria de transport cu autobuzul și vehiculele de teren din industria de apărare din Turcia, Otokar este contractantul principal în Proiectul de Dezvoltare Prototip de ALTAY, tank de luptă in armata Turciei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?