Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Karim, fiica omului de afaceri, este superbă!

Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă!
Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă!
Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă! Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă! Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă! Cum arată cei trei copii ai lui Ion Ţiriac. Fiica lui este superbă!

Discreția l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Țiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaște cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilați doi copii ai magnatului, Karim și Ioana, nu prea știe multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o privește pe Ioana este frumusețea ei, pe care o moștenește, cu siguranță, de la mama sa.Cu toate că Ion Țiriac (78 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată (în anii ‘60, cu handbalista Erika Braedt), fostul jucător profesionist de tenis are trei copii: Ion Ion (41 de ani), care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim (23 de ani) și Ioana (20 de ani), ambii din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad (51 de ani).

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?