Cum arată autobuzele Otokar care vor "invada" Bucureștiul

 
Autobuze noi în Capitală
Autobuze noi în Capitală
Autobuze noi în Capitală Autobuze noi în Capitală Autobuze noi în Capitală

Firma turcească Otokar a câștigat licitația organizată de Primăria Capitalei și va livra 400 de autobuze noi, în cadrul unui contract de aproximativ 100 de milioane de euro.Gabriela Firea a anunțat luni câștigătorul licitației pentru furnizarea de autobuze: este vorba despre asociarea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Locomotive.

Valoarea contractului este de aproximativ 100 milioane euro. Urmează acum o perioadă în care firmele care nu au fost selectate - Mercedes, Man Truck&Bus, Karsan, pot contesta rezultatul licitației.

Vor fi cumpărate de Primăria Capitalei 320 de autobuze cu o lungime de 12 metri, 50 de autobuze mai scurte de circa 10 metri, dar si 30 de autobuze articulate, lungi de 18 metri.

Conform caietului de sarcini toate autobuzele trebuie sa aiba podea coborata pe toata suprafata (nu se admit trepte), rampa mecanica pentru accesul persoanelor cu disabilitati, precum si instalatie de incalzire, ventilare si aer conditonat atat pentru calatori, cat si pentru compartimentul soferului.

Autobuzele trebuie sa aiba instalate echipament de numarare a numarului de calatori (cu precizie de minim 99%), monitoare TFT/LED pentru informare si publicitate, precum si sistem de supraveghere video , interior-exterior.

Cum arată autobuzele Otokar în GALERIA FOTO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?