Cum arată astăzi Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul care făcea furori în muzică în anii '90

Cum arată astăzi Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul care făcea furori în muzică în anii '90
Cum arată astăzi Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul care făcea furori în muzică în anii '90
Cum arată astăzi Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul care făcea furori în muzică în anii '90 Cum arată astăzi Dana Bartzer și Dan Creimerman, cuplul care făcea furori în muzică în anii '90

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe scena muzicii din România în anii de dinainte de Revoluție. Ea era o tânără cu chip de păpușă, voce suavă și zâmbet seducător, în timp ce el părea bărbatul puternic care o proteja. Dana Bartzer și Dan Creimerman au ieșit din lumina reflectoarelor, dar se iubesc la fel de mult ca în tinerețe.Numiți ”Romina și Albano de România”, Dana (52 de ani) și Dan (60 de ani) au făcut furori în anii ‘80 cu muzica lor. Au cântat împreună, însă ea a avut nenumărate aparții solo, dar și alături de Loredana Groza și Silvia Dumitrescu, colegele de generație.

Mulți ani nu s-a mai ştiut nimic despre ei, până când vocile lor au început să se audă pe fundalul reclamelor. Cu asta se ocupă și în prezent. Dan are un studio de înregistrări unde realizează coloane sonore pentru spoturi publicitare. Cea mai cunoscută este cea de la Coca Cola, "Sărbătorile vin!" Totodată, cei doi conduc Asociaţia Culturală şi Canalul Media "Art Channel", care are ca scop promovarea tinerilor înterpreți.

Pe de altă parte, iubirea este la fel de vie, chiar dacă peste căsnicia lor au trecut 30 de ani. Au doi băieți împreună, pe Boris (21 de ani) şi Robert (16 ani). 

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?