Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă

 
Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă
Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă
Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă Cum arată acum nepoata lui Stalin. Te îngrozești! Bunicul ei s-ar răsuci în mormânt s-o vadă

Aceasta a emigrat în SUA, încercând să scape de numele tatălui său, iar aici...

Plină de tatuaje, cu părul vopsit blond, un ruj strident și haine rupte, Chrese Evans este descrisă de mama sa ca fiind o americancă get-beget nu pare să aibă nici o legătură cu ceea ce a însemnat bunicul său, dictatorul Iosif Stalin.

Chrese Evans are 44 de ani și este cel de-al treilea copil al Svetlanei Alliluyeva.


Aceasta a emigrat în SUA încercând să scape de numele tatălui său, iar aici a fost căsătorită de trei ori, având trei copii. Ultima a fost Olga, care și-a schimbat apoi numele în Chrese Evans.

Femeia locuiește acum în Oregon, unde are un mic magazin de antichități. Dacă o vezi însă pe stradă, ai crede că este ultimul fan punk în viață: cu părul jumătate ras, jumătate lung și blond, plină de tatuaje și machiată strident, Chrese se îmbracă mereu în așa fel încât să iasă în evidență.

Singurul lucru pe care pare să îl fi moștenit de la celebrul său bunic este pasiune pentru arme, dacă e să ne luăm după fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?