Cum a ajuns populara bere Azuga să fie fabricată în Germania?

 
Beverley Pickorer a băut chiar și 40 de doze de bere pe zi
Beverley Pickorer a băut chiar și 40 de doze de bere pe zi
Beverley Pickorer a băut chiar și 40 de doze de bere pe zi INGREDIENTUL SECRET din bere şi îngheţată

Berea Azuga, unul dintre cele mai populare brenduri înainte de 1989,  nepasteurizată este însă fabricată în Germania de către Ursus, companie preluată de japonezii de la Asahi. 

Grupul elen Sarantis anunţa în urmă cu mai puţin de cinci ani că închide fabrica locală în care erau realizate cosmeticele sub brand românesc Elmiplant, mutând producţia în ţara- mamă, în Grecia.

Grupul elen Sarantis anunţa în urmă cu mai puţin de cinci ani că închide fabrica locală în care erau realizate cosmeticele sub brand românesc Elmiplant, mutând producţia în ţara- mamă, în Grecia. Un model similar au aplicat şi alţi jucători străini, astfel că Unilever produce îngheţata Napoca în Bulgaria, tot la sud de graniţă fiind realizată şi ciocolata Poiana. 

Un model similar au aplicat şi alţi jucători străini, astfel că Unilever produce îngheţata Napoca în Bulgaria, tot la sud de graniţă fiind realizată şi ciocolata Poiana. 

Citește mai mult pe ZFAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?