Cum a ajuns o româncă șerif în Arkansas, SUA

 
Românca, șerif în Arkansas
Românca, șerif în Arkansas

O femeie din Șimleul Silvaniei a plecat în urmă cu opt ani din țară, stabilindu-se în Hot Springs, statul Arkansas. Tânăra șimleuancă și-a împlinit visul de a lucra în poliție și a ajuns șerif, informează graiulsalajului.ro.Publicatia americana "Her Magazine", din Hot Springs, Arkansas, a dedicat un articol deosebit unei tinere din Simleu Silvaniei, despre care scrie in termeni elogioși, admirându-i reușita de a ajunge șerif.

Dana Cotroneo este originară din Șimleu Silvaniei și s-a stabilit în Hoț Springs, Arkansas, de peste 8 ani. Când Dana și-a început munca în Departamentul Șerifului din sectorul Garland, în 2016, a fost surprinsă să fie promovată în Divizia de Investigații Crime, după doar doi ani.

Faptul că s-a mutat în Statele Unite ale Americii i-a oferit posibilitatea de a-și urma carieră de vis, pentru care crede că a fost făcută, și anume cea în Investigație Criminală. Inițial, simleuanca Dana Cotroneo a intrat în Departament ca și adjunct la Centrul de Detenție din Garland. Aici, Dana a trecut prin multe încercări și provocări.

"Sa-ți întărești caracterul necesită timp și efort. Dacă nu insiști, atunci nimic n-o să îți iasă. De altfel, nu trebuie să iei nimic personal. Deținuții mi s-au adresat în fel și fel de moduri, am fost scuipată, chiar au aruncat cu lucruri în mine. În pușcarie sunt și oameni buni, dar de multe ori e vorba de oameni care se află în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit", spune Dana potrivit publicatiei citate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?