Viorica Dăncilă şi-a adus fiul şi nora la "oficială", să-i vadă pe Tusk şi Juncker

 

Viorica Dăncilă şi-a adus fiul şi nora în loja oficială rezervată înalţillor oapspeţi europeni, la ceremonia de joi seară, de la Atheneul Român. Cel care a atras atenţia a fost Victor Dăncilă, aflat în spatele mamei sale şi al lui Donald Tusk, într-o ţinută deloc potrivită evenimentului, fără cravată şi descheiat la gât.

Victor Dăncilă a fost apariţia insolită din loja oficială. Aflat pe al doilea rând, în spatele mamei sale şi al președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, şi al preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, Dăncilă junior n-a avut cravată şi a fost descheiat la primul nasture.  Nu a venit singur, ci cu soţia sa. 

Fiul premierului a stat pe acelaşi rând cu fostul preşedinte Emil Constantinescu, cu preşedintele CCR Valer Dorneanu şi alături de şeful său de la Curtea de Conturi, Mihai Busuioc.

Victor Dăncilă a fost angajat la Curtea de Conturi, la Autoritatea de Audit, exact în ziua în care mama sa era învestită în fruntea Guvernului, pe 29 ianuarie 2018.

surse foto: cancan.ro, one.ro 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ioan
11 Jan 23:41
... oare au murit academicienii romaniei, generalii, au murit tiriac, comaneci, tariceanu, ponta, nastase, mii de alti romani REPREZENTATIVI !? trebuia sa vedem o beizadea linga fusta masii ? Sincer !!!?
Răspunde
0 0
Goe
11 Jan 18:33
Ce panarama a iesit fratiilor ! In mijloc Johanis, intre el, Junker si Tusk, incadrati la rindul lor de cei mai ''reprezentativi alesi'', tanti veorica si barbosul preasfintit (la a carui chemare nu au iesit nici 3 meleoane la vot). Iar in spatele lor, privind cu nesat, puradelul cu tiitoare lui ... lipsea salamu, camataru, mondialu si careva din corduneni.
Răspunde
0 0
Nicolas
11 Jan 14:10
ce poti astepta de la niste neciopliti din Teleorman....
Răspunde
0 0
Nicolas
11 Jan 14:06
ce sa astepti de la niste neciopliti din Teleorman...
Răspunde
0 0
Stan
11 Jan 13:33
Pe tanti veorica e muito libidinosul marlan dragnea, dar pe ficioru marlancei cine oare la muit? sau bostanit?Dubios..foarte dubios ..
Răspunde
0 0
Stan
11 Jan 13:25
JOS MARLANILOR ANALFABETI LIBIDINOSI TRADATORI JEFUITORI ILIESCIENI DIN ROMANIA!!!
Răspunde
0 0
Stan
11 Jan 13:23
Marlanismul iliescian jefuitor tradator anului 2019, in Romania !!!Vai de tara si popor...
Răspunde
0 0
Stan
11 Jan 13:20
Jos clan de marlani iliescieni tradatori si jefuitori parveniti , din Romania!!!
Răspunde
0 0
Stan
11 Jan 13:19
JOS MARLANILOR NENOROCITI PARVENITI ,CORUPTI DIN ROMANIA!!!
Răspunde
0 0
Nord Korea
11 Jan 12:17
Famiglia conducatoare are dreptul sa faca orice in tara iobagilor ! Topirlanii veniti din praful satului vor sa aiba poze pentru nepotii aristrocrati care vor putea sa ceara favoruri spunind - vedeti unde statea tatal si mama mea la intilnirile oficiale ! EU sint D-ZEU !!! Iobagilor !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?