Culmea propagandei. PSD a lansat un site "anti fake-news" în stil nord-coreean

 
Antifakenews stil PSD
Antifakenews stil PSD
Antifakenews stil PSD Antifakenews.ro Antifakenews.ro

În ultimele trei luni, toate paginile Facebook ale filialelor PSD au distribuit la aceeași oră articole publicate pe două noi site-uri inventate de PSD. Unul dintre ele se numește antifakenews.ro și conține numai articole de propagandă anti-Iohannis.Social-democrații au lansat o rețea de propagandă care se bazează pe două site-uri ce imită ziare online şi ale căror „articole" conţin informaţii neverificate şi uneori false.

Se remarcă și știrile laudative la adresa miniștrilor și liderilor PSD.

Pe aceste două site-uri sunt criticați atât Klaus Iohannis și Victor Ponta, dar și partidele de opoziție, precum USR. În mod evident, acțiunile PSD sunt puse într-o lumină bună, iar protestul din 10 august este denigrat, după cum remarcă PressOne.

Site-ul Antifakenews.ro nu are căsuță redacțională și nici vreo adresă de contact. A fost înregistrat în 5 septembrie 2018 de către o persoană fizică, potrivit datelor stocate de registrul domeniilor din România.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?