Culmea "cadoului" pentru profesor, la şcoală. O învăţătoare a izbucnit în plâns: primise prea puţin!

 

Întâmplarea bizară a avut loc în Rusia, de Ziua Învățătorului. După ce mass-media a relatat despre învățătoarea claselor primare din orașul Krasnodar, regiunea Pricubansk, care a refuzat cadoul din partea părinților, întrucât l-a considerat prea "ieftin", administrația a luat măsuri prompte.

Potrvit RiaNovosti, directorul departamentului Educație din regiune, Aleksei Nekrasov, a confirmat informația despre acest incident și a calificat comportamentul pedagogului drept „absolut inacceptabil”. Potrivit lui, învățătoarea a fost eliberată din funcție, iar în toate școlile din oraș vor fi organizate adunări cu părinții și consilii ale pedagogilor cu privire la inadmisibilitatea unor cazuri similare. De asemenea, Procuratura Regiunii va desfășura verificări în instituțiile educaționale, scrie unica.md.

Învăţătoarea ar fi primit, din partea comitetului de părinţi al unei clase, un buchet de flori şi un plic în care se aflau bani. După ce a numărat banii, conform unui părinte, dascălul a izbucnit în plâns, explicând că, având în vedere că este singura care predă la clasă, suma i se pare potrivită doar dacă ar fi darul provenind de la o singură familie. Conform aceluiaşi ziar local, învăţătoarea ar fi primit, anterior, un modem de la părinţi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?