Cu Vladimir Putin la psiholog. Ce ascunde replica ”Aș putea omorî pe cineva cu așa ceva pe deget”

Ian H Robertson, profesor de de psihologie la Trinity College din Dublin şi membru al Academiei Regale din Irlanda, i-a făcut un profil psihologic liderului de la Kremlin analizând diverse momente în care a fost implicat Vladimir Putin.În iunie 2005, Vladimir Putin a observat un inel cu diamant pe degetul lui Robert Kraft, proprietarul echipei de fotbal american „New England Patriots”. Kraft era în vizită la Sankt Petersberg în cadrul unei adunări a oamenilor de afaceri şi inelul avea o valoare de 25.000 de dolari. Putin i-a cerut să-l scoată pentru a-l examina, apoi şi l-a pus pe deget şi a spus: „Aş putea omorî pe cineva cu aşa ceva pe deget”.

Apoi, după spusele martorilor, a pus inelul în buzunar, şi-a chemat un bodygard şi a părăsit încăperea.   La trei luni după incidentul legat de inelul lui Robert Kraft, în timp ce vizita Muzeul Guggenheim din New York, lui Putin i-a fost prezentat replica unui pistol automat Kalaşnikov din sticlă, care era plin cu vodcă.

Conform unui biograf, Maşa Gessen, Putin i-a făcut un semn uneia din gărzile sale, care surprinzător pentru toţi cei prezenţi, pur şi simplu a luat obiectul dorit de şeful său.   La trei luni după incidentul legat de inelul lui Robert Kraft, în timp ce vizita Muzeul Guggenheim din New York, lui Putin i-a fost prezentat un automat Kalaşnikov din sticlă, care era plin cu vodcă. Conform unui biograf, Maşa Gessen, Putin i-a făcut un semn uneia din gărzile sale, care surprinzător pentru toţi cei prezenţi, pur şi simplu a luat obiectul dorit de şeful său.
 

Mai multe pe Adevarul

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

9 -3
gabi
27 Feb 22:07
Exemplul cel mai clar ca nici voi nu cititi ce postati aici. Copy paste grosolan. Sunteti de tot rahatu
Răspunde
4 -5
clujean
27 Feb 21:52
Citind biografia lui Putin, scrisa de Stanislav Belkovski in 2013, am ajuns la aceeasi concluzie cu un cititor oarecare al acestui articol. In presa au aparut si evaluari ale averii respectivului. Respectivul ameninta Europa, inca inainte de 2010, cu folosirea armelor nucleare. Sunt curios cat il mai tin, ai lui, in brate, pe acest Tarzan complexat, extraordinar de mincinos, lipsit de scrupule, care si-a bagat tara in groapa, atat politic, cat si economic.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?