CTP ironizează proiectul Partidul Realitatea TV. Cozmin Gușă: CTP a avut o lipsă de informare

 
CTP: Ce a vrut să spună Dragnea cu replica "Nu vreau să plec ca prostul"
CTP: Ce a vrut să spună Dragnea cu replica "Nu vreau să plec ca prostul"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ironizează proiectul de suflet al lui Cozmin Gușă - Partidul Realitatea. În opinia sa, transformarea televiziunii în partid echivalează cu transformarea unei antilope într-un mamut. Declarația a fost făcută la ,,Interviurile 10 ani de Paginademedia''. Amuzat de comparație, consultantul politic a promis o reacție de măsură și a comentat declarațiile lui CTP într-o intervenție pe post, vineri seara, la emisiunea "Realitatea Românească". 

"Fuziunea presei cu politica este, din nou, masivă. Avem un exemplu grăitor. Realitatea TV se transformă în partid. Cum să faci așa ceva? Cum să transformi o televiziune de știri în partid? E ca și cum ai vrea să transformi o antilopa în mamut. Nu au nicio treabă. Partidul are o doctrină, are niște idei. Un partid deformează realitatea, nu e obligat să fie obiectiv(...)Un post de televiziune, unde se practică jurnalismul, trebuie să fie obiectiv sau măcar să încerci să redai lucrurile în varianta lor reală. Înainte partidele își făceau televiziuni de partid, ziare de partid. Acum să ne facem partid, măcar e pe față'', a conchis jurnalistul.

Cozmin Gușă i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu într-o intervenție telefonică în emisiunea "Realitatea Românească", moderată de Octavian Hoandră:Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
f.b.
20 Nov 16:48
Are dreptate CTP-ul, dar nu-i nimic de facut, nu depinde nici de Gusa, e ordin!
Răspunde
0 0
Mircea
03 Nov 10:17
Asta e ! Un amestec îngrozitor . Ziaristica si politică! Mare ciudățenie. Asta dovedeste ca cei de la Realitatea nu pot intelege cat de grav este afectată justitia de amestecul cu serviciile. Au o mare problema. Crezând că vor ajuta , de fapt, vor aduce "mamutul" pe arena politică și asa aproape compromisă.
Răspunde
0 0
V.ali
02 Nov 23:56
C.T.POPESCU vorbeste pe limba noastra,a celor de la realitatea nu pe limba de lemn a celor care se tem de acest partid.Cu toate ca nu se vrea in politica,faptul ca ne critica pe cei care sìntem prorealitatea,noi il consideram ca si pe un membru al acestui partid,tocmai pentru ca noi ce ne dorim acest partid admitem toate criticile si opiniile de oriundi ar veni,cìt timp ele sìnt in favoarea "mariei sale poporul romàn"in care vrem sa ne regasim cu toti,de la vladica pìna la opinca,ca sa nu-i uitam si pe strabuni nostri.Asa sa ne ajute D-zeu.
Răspunde
0 0
Eminescu
02 Nov 19:53
Ha, ha, ha. Ce caricatura de partid Realitatea tv...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?