Criza vaccinului ROR, aproape de final: Anunţul făcut de ministrul Sănătăţii

 

Ministerul Sănătății este pe cale să rezolve problema vaccinului ROR, a declarat marți ministrul Florian Bodog, care a explicat că a identificat un stoc de 300.000 de doze care va asigura necesarul României până la sfârșitul anului.

"Ministerul Sănătății este pe cale să rezolve problema cu vaccinul ROR. Am identificat împreună cu firma producătoare un stoc de 300.000 de doze care va asigura necesarul până la sfârșitul acestui an. Suntem în curs de demarare a procesului de achiziție și pe lângă cele aproximativ 110.000 de doze care intră în aceste săptămâni vor veni celelalte 300.000 de doze care acoperă necesarul României pe tot anul, în așa fel încât să putem recupera toate vaccinările antirujeolice care nu s-au făcut și în același timp putem să vaccinăm la timp copiii", a afirmat Bodog cu prilejul unei dezbateri care a avut loc la Institutul Clinic Fundeni, scrie Agerpres.

Bodog a spus că ministerul Sănătății va demara și un acord cadru care va avea o durată de patru ani pentru a asigura continuitate cu vaccin.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?