Criza imunoglobulinei, rezolvată prin ordonanţă de urgenţă

Criza imunoglobulinei, rezolvată prin ordonanţă de urgenţă
Criza imunoglobulinei, rezolvată prin ordonanţă de urgenţă

Executivul va discuta, în şedinţa de miercuri, o ordonanţă de urgenţă pentru alocarea C.N. Unifarm S.A. din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului a peste 44 de milioane de lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulină.

 

 Guvernul are pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru încredinţarea către C.N Unifarm S.A a serviciului de interes economic general în vederea realizării activităţii de aprovizionare cu medicamente necesare asigurării activităţii de prevenire a deceselor şi agravării bolilor generate de lipsa imunoglobulinei umane şi suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018.

Potrivit proiectului de ordonanţă de urgenţă, C.N. Unifarm S.A. va primi 44,27 milioane de lei pentru cumpărarea acestor medicamente.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?