CRIZA din Ucraina.Poroşenko: Tancuri ruseşti au atacat oraşul Novosvitlivka, distrugând TOATE CASELE

 

Tancuri ruseşti au atacat oraşul Novosvitlivka, din apropiere de Lugansk, distrugând toate casele, şi au determinat forţele ucrainene să se retragă, a declarat sâmbătă preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, relatează Sky News.

Poroşenko a precizat că tancurile au fost folosite pentru a "distruge fiecare casă" din oraşul Novosvitlivka.

El a adăugat, în cadrul unei conferinţe de presă la Bruxelles, înaintea summitului şefilor de state şi Guverne din Uniunea Europeană, că în prezent sunt sute de tancuri străine şi mii de trupe străine în Ucraina.


La rândul său, Ministerul Apărării de la Kiev a precizat, într-un mesaj postat pe Twitter, că "agresiunea militară directă împotriva estului Ucrainei continuă".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
7 0
3nenos1
31 Aug 09:34
"TOTATE CASELE" ???
nu cred. Posenko delireaza; si nici d-na Kerkel nu-l mai crede;
ah!. Germania a trimiss veste antiglont in Iraq; Maidanezii vor intra in istorie, pentru distrugere Ucraine!!
Răspunde
5 0
comentator
31 Aug 08:59
Liderii occidentali tot vorbesc de mii de soldati rusi care ar participa la confruntările armate din estul Ucrainei in timp ce oficialii rusi spun ca nu au trimis trupe in Ucraina. Dar nimeni din vest nu a spus ca acesti combatanti care vin din Rusia sa lupte de partea separatistilor ar putea fi chiar cetateni ucrainieni, din trupele loiale fostului presedinte ianukovici, si care s-au refugiat temporar in Rusia. Iar acum se intorc in Ucraina sa-si apere patria de fascisti. In plus, cativa dintre liderii actuali din Ucraina care au ajuns la putere printr-o lovitura de stat, apartin unor minoritati etnice din Ucraina, cum este si cazul lui timoshenko, yaros, turcinov, tiagnibok, etc. Asa ca s-ar putea ca multi slavi din Ucraina, locuitorii de drept ai acestui teritoriu, sa-i vada pe noii lideri de la Kiev (sustinuti de vestul "democratic") ca pe niste ocupanti.
Răspunde
4 0
3nenos1
31 Aug 09:56
3 si, oricum MERCENARIATUL, e legal; pot veni si 1.000.000 de mercenari, de oriunde..
3 -1
jiji
31 Aug 07:45
Ukrainienii zic ca rusii ii ataca , separatistii ca au capturat numai ieri peste 40 tancuri si lansatoare de rachete nici nu mai stii pe cine sa crezi.Propun ca cei de la REALITATEA sa aiba un corespondent de pe front sau mai bine merg toti ca altfel dezinformeaza lume.
Răspunde
5 -7
Pace
30 Aug 21:48
S-a ajuns la conflicte pentru că mulţi oameni l-au neglijat pe Dumnezeu şi s-au îndepărtat de el ocupându-se numai de cele materiale, iar Dumnezeu i-a lăsat pe oameni în voia ambiţiilor şi pornirilor lor agresive. Mai profundă decât criza economică este criza morală. Să facem pocăinţă pentru păcate şi să ne rugăm zilnic pentru pace. Cu cât vom face mai mulţi pocăinţă pentru păcate şi ne vom ruga mai des pentru pace, cu atât mai bine. Dumnezeu poate să facă miracole şi să potolească duşmănia dintre oameni, dar vrea ca şi noi să facem ceva în acest sens.

Recomand şi un blog foarte interesant:

cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi-l accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
20 -2
ham, ham...
30 Aug 20:23
Daca a zis Porosenko, e deja indoielnic ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?