Criză de canabis în Canada, la o zi de când a fost legalizată

 
Marijuana devine legală în Canada
Marijuana devine legală în Canada

Retailerii canadieni de plâng că au rămas fără stoc de canabis, la doar o zi de când a fost legalizată.Vic Neufeld, directorul executiv al companiei Leamington, producătorul din Ontario, Aphria Inc., a declarat că în următoarele luni se vor confrunta cu o lipsă a stocului până când vor reuși să stailească mai multe parteneriate.  

Clienții care au încercat să achiziționeze online canabis au avut experiențe neplăcute din cauza cererii mari. 

Deputații canadieni au votat pentru aprobarea consumului de marijuana în scop recreativ în luna iunie. Conform noii legi, canadienii pot comanda marijuana prin poștă.

Adulţii vor avea dreptul să deţină 30 de grame, în public. 

De asemenea, li se va permite să cultive până la patru plante în gospodăriile lor și să producă sortimente comestibile pentru uz personal. Consumatorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani, iar producția, distribuția sau vânzarea produselor de canabis către minori este considerată infracțiune, transmite CNN.

Legalizarea utilizării canabisului în scopuri recreative în Canada doreşte să elimine piaţa ilegală şi să controleze calitatea produselor.

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?