Cristoiu: "Unii dintre acoperiţii din presă apar la televizor"

 
Cristoiu: "Unii dintre acoperiţii din presă apar la televizor"
Cristoiu: "Unii dintre acoperiţii din presă apar la televizor"

"Unii dintre acoperiţii din presă apar la televizor" a declarat jurnalistul Ion Cristoiu într-un interviu pentru Mediafax. El a vorbit despre felul în care aceștia sunt protejați de serviciile de informații, dar și despre relația specială pe care o au cu sistemul în cauză. 

Jurnalistul Ion Cristoiu, aflat în dialog cu Adrian Sârbu, într-un interviu acordat în exclusivitate Gândul şi Mediafax, a afirmat că ştia cine sunt oamenii apropiaţi de serviciul secret din redacţia Evenimentul Zilei.

“Apar la televizor unii. Eu ştiam că ăia de la servicii spuneau <> Şi mergeam: Măi X,Y, mergi şi ia legătura cu Măgureanu”, îşi aminteşte jurnalistul.

“La un moment dat au ajuns ca nişte şoareci într-un sac, au fost extraşi cu totul, s-au dus la România Liberă, că le-am urmărit drumul şi acum sunt pe la altele, o revistă cu titlu occidental”.

Ion Cristoiu afirmă că răsplata este o funcţie, un post sigur şi grija pe care sistemul o poartă acestor oameni care sunt manevraţi la comandă. "E o maşinărie infernală şi nu cred că o va sparge vreodată cineva pe lumea asta".

“Unul dintre sisteme e în felul următor: se ia un cârnăţar, care habar nu are de presă şi îi spune: <> Sergentul major mesianic este un lucrător din instituţiile de forţă convins că el e mesianic. Cel mai periculos lucru”, a mai spus  Ion Cristoiu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Statul Paralel
18 Nov 12:36
Iar ia bagat cineva fisa tonomatului de cristoiu ... el nu trebuie acoperit !
Răspunde
0 0
Gogoasa
17 Nov 23:32
Numai prostii stau sa asculte balivernele lui Cristoiu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?