Realitatea TV îmbracă haine noi, de azi. Cristina Tarcea vine la "Legile Puterii", de la ora 21:00

 

Realitatea TV îmbracă haine noi începând de astăzi. Grila de primăvară conține schimbări importante. Pentru că, în Realitate, ceea ce rezistă este adevărul, acesta va fi analizat în amănunt la emisiunea "Luptă pentru România", realizată de Andra Miron, de la ora 17:00, și apoi de la 18:30. Punctul zero al dezbaterilor va fi atins de la ora 21:00, când Denise Rifai vă invită să urmăriți "Legile Puterii", o emisiune care va aduce în prim-plan subiectele de actualitate, detaliile ascunse și dezvăluiri incitante.

Emisiunea începe în forță în această seară. În platou, alături de Denise Rifai, se va afla Cristina Tarcea, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție din România.

De la miezul nopții, veți putea urmări emisiunea "Decodor", realizată de Costi Rogozanu, care va decoda jocurile subterane ale presei și ale politicului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
vlad
25 Mar 09:37
adica o sa ne vorbeasca in direct Macovei, cam asa trebuia spus fara abureli.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?