Cristian Pomohaci, interzis în altar, dar apare la emisiuni tv de Paște

Cristian Pomohaci nu mai are voie să slujească, astfel că se concentrează pe emisiunile de televiziune și pe concerte, singura lui sursă de venit.Deși e implicat într-un scandal sexual cu un minor, Cristian Pomohaci (49 ani) are solicitări pe plan artistic, pe bandă rulantă. Zilele trecute, el a filmat pentru emisiunea specială de Paște, de la Favorit TV, alături de Elena Merișoreanu, Cristina Turcu-Preda și de Constantin Măgureanu, și unde îl veți vedea într-un recital.

Problemele cu legea nu i-a știrbit câtuși de puțin popularitatea, el fiind întâmpinat la concertele din întreaga țară cu pâine și sare, dar și cu buchete de flori și coșuri cu mâncare. Fanii se strâng ciorchine la spectacolele lui Cristian Pomohaci, pe care îl consideră nevinovat în tot acest scandal, scrie click.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?