Cristian Diaconescu: Domnului Giuliani i-ar putea răspunde de ce se amestecă în treburile noastre

 
Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a intervenit, luni dimineaţă, la Realitatea TV, unde a comentat scrisoarea lui Rudolph Giuliani către preşedintele Klaus Iohannis şi către alţi oficiali români, în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor.

Fostul ministru al Justiţiei a spus că preşedinţii celor două Camere i-ar putea răspunde lui Rudolph Giuliani aşa cum au mai făcut-o şi în alte cazuri: de ce se amestecă în treburile noastre?

"Autorităţile de la Bucureşti au mai primit semnale din SUA, răspunzându-le preşedinţii celor două Camere: de ce să se amestece în treburile noastre? Ştim noi mai bine cum facem, mai ales că am cumpărat armament din SUA. Mă aştept, ca pe o identitate de raţiune, să-i răspundă la fel şi domnului Giuliani. Rămâne o singură concluzie în legătură cu aceste documente, cu protocoalele: nicio persoană care se consideră vătămată de aceste protocoale nu s-a adresat instanţei competente. Nu a cerut anularea actului. Adică, mai clar, dincolo de invocarea publică, deocamdata nicio instanţă judecătorească n-a dat nicio decizie defintivă care să poate fi folosită. De acest subiect, al amnistiei şi graţierilor, se ocupă fie Parlamentul, fie Guvernul", a spus Cristian Diaconescu la Realitatea TV.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dl cu pricina a trecut prin facultate sau doar prin politica ?
30 Aug 18:36
Dl fost ministru de externe nu are obligatia sa stie si drept international.Art 43 din Conventia de Viena pretinde diplomatilor americani sa nu se amestece in treburile interne.Asa ca inteleg revolata domniei sale fata de ambasarorul america,dar ce are cu dl Giulianii?El paote sa spuna ca si Realitatea TV e o oficina a securitatii,dar ce trebuie sa ne burzuluim pentru asta ?Ii raspundem ca nu ,si gata !Dl R.B,sunteti de acord cu mine ?Dar invitatii dv ? Toti ?
Răspunde
0 0
Doina
27 Aug 14:01
Nu vrea mafiotul asta sa-i ia pe toti mafiotii romani la el acasa, sa-i sponsoreze, fara un cent din ce au din furat, in cont sau in buzunar, si sa-si mareasca armata de ticalosi mafioti? Ii dam “free” urgent!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?