Crin Antonescu s-a întors: Nu moare România dacă se dă amnistie și scapă Dragnea de proces

 
Crin Antonescu
Crin Antonescu

El spune că, dacă această ordonanță va fi adoptată totuși, "România nu se oprește acolo, nu moare dacă Dragnea va scăpa de un proces", ci "problema societății românești este cum așază, după foarte multe lucruri contradictorii, acestă domnie a legii, care este expresia temeinică a sistemului de justiție în România".

Crin Antonescu a numit ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea o "stafie care bântuie nopțile de un an și jumătate".

"Chestiunea este tranșată. Nu am patima uzuală a polemicii din terenul politicii, am fost și sunt la o anumită distanță de firul ierbii în bătălia asta. Falimentul PSD-ului pe toate fronturile e foarte clar și problema care se pune pentru al 101-lea an al României Mari este ca acest faliment ireversibil pe acest ciclu al PSD să nu devină și falimentul întregii Românii”, a spus Crin Antonescu, la Digi 24, potrivit Hotnews.ro.

Fostul lider al PNL crede că Guvernul Dăncilă nu va da ordonanța privind amnistia și grațierea: "Logic gândind, dacă aveau determinarea, elementele, resursele să o dea, o dădeau de mult, din prima zi a guvernării, o dădeau de atunci de când au dat OUG 13, pe care și pe aceea au retras-o. Eu nu cred că o vor da".

El a mai spus că, strict în legătură cu această eventuală ordonanță, eșecul ei dinainte de a fi dată ține nu de textul actului normativ, ci de percepția întregii societăți românești, chiar și a partizanilor firești ai PSD, pentru că ea este cu dedicație.

Crin Antonescu mai spune că, dacă această ordonanță va fi adoptată totuși, "România nu se oprește acolo, nu moare dacă Dragnea va scăpa de un proces", ci "problema societății românești este cum așază, după foarte multe lucruri contradictorii, acestă domnie a legii".


"Tot ce pot eu evalua este că, dincolo de această ordonanță, care, repet, nu cred să fie dată, dar și dacă e dată totuși, România nu se oprește acolo, nu moare că Dragnea va scăpa de un proces, sau cine mai credeți că scapă prin ea, ci problema societății românești este cum așază după foarte multe lucuri contradictorii, discutabile (...) această domnie a legii, care este expresia temeinică, clară, necesară a sistemului de justiție în România ”, a argumentat Antonescu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
bibi
01 Dec 01:17
te-ai treizit???? go to sleep again porkule!!!!
Răspunde
0 0
V.ali
30 Nov 22:01
Crin,numele nu te tradează.Culoarea inmaculata a acestei flori are ceva in comun cu persoana ta,privind la PNL-işti care activeaza acum in acest partid si comparîndute cu ei.Pacat ca ai abandonat acest partid care de la plecarea ta se afla in cădere libera.Noi cei ce am ramasi alaturi de liberali consacrati in ISTORIA acestei ţari,Brātieni,Cîmpianu,Quitus speram sa te intorci in aceasta familie MARE al PNL.
Răspunde
0 0
Lucian
30 Nov 23:10
10 Naivitate, numele tau e V.ali!
0 0
Groza
30 Nov 20:13
România nu se oprește acolo, nu moare că Dragnea va scăpa de un proces, sau cine mai credeți că scapă prin ea, ci problema societății românești este cum așază după foarte multe lucuri contradictorii, discutabile (...) această domnie a legii, care este expresia temeinică, clară, necesară a sistemului de justiție în România ”,Daca cei nominalizati scapa, domnia legii va fi la fel.Adica putem fura in continuare.
Răspunde
0 0
Marius
30 Nov 17:35
Lepra adormita. Asta ai fost toata viata. Ai mai facut si monstruozitatea numita USL si acum se trag in continuare ponoasele de la creatia ta. Esti o nulitate, ce sa cauti la Bruxelles?
Răspunde
0 0
Jan
30 Nov 18:13
2 Au fost europarlamentari Gigi Telemea, Eba, Vasilica, iar acum madam Grapini si "marul rosu" cu "buletin de Bucuresti" Mircea Diaconu "independentul" Haznalei 3. Sa speram ca "visul" lui Crin nu devine si cosmarul nostru, desi, dupa cum am aratat , s-a mai intamplat.
0 0
Jan
30 Nov 17:26
Crin Dormeo Antonescu vrea sa ne convinga, desi nu este nevoie, ca nu degeaba a ramas repetent de doua ori la Facultatea de Istorie. Acum doreste un post de europarlamentar pe o lista, nu conteaza pe care, ca politica autohtona nu-i mai "trezeste" interesul.
Răspunde
0 0
Mircea
30 Nov 18:07
2 Nu stii tu motivul, a ramas repetent pentru ca a vrut sa aprofundeze materia. In somn!
0 0
Nicolas
30 Nov 16:44
s-a trezit ursul din hibernare...sa stii ca numnai de time aveam lipsa acuma...du-te inapoi...
Răspunde
0 0
vali
30 Nov 16:07
Sa-l trimita cineva inapoi la somn pe asta
Răspunde
0 0
kkrau
30 Nov 14:53
piei satana!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?