Crin Antonescu - România nu are partid de stânga. Nu prea există nici de dreapta

 

Crin Antonescu s-a declarat dezamăgit de tabloul format de partidele politice din România, explicând că, în viziunea sa, nu există niciun partid de stânga în România, aşa cum "nu prea există" nici un partid de dreapta în România.

Politicianul spune: "Stânga, nu avem de-a face cu un partid de stânga în România. Singurul lucru de stânga e înverşunarea de a discuta de legea salarizării ca şi cum în România nu ar exista decât bugetari, ori aceştia sunt minoritari şi nu poţi conduce o ţară pretinzând că există doar aceştia şi ignorând majoritatea.

Nu prea există nici dreapta în România. USR nu poate fi sub nicio formă ataşat ideii de dreapta. Dacă există oameni care definesc dreapta prin a fi împotriva PSD, erau momente când şi Vadim Tudor şi Dan Diaconescu erau de dreapta", crede Antonescu.

Marea dezamăgire este, pentru fostul lider al PNL, faptul că un partid mic, nou format, ca USR-ul, a reuşit să ia un scor atât de bun la alegeri, pentru că după aceea să aibă rezultate sub aşteptări - "USR, scorul lor e unul mare, chiar dacă e o singură cifră. Ce s-a întâmplat după aceea este sub toate aşteptările.

ALDE şi PMP, am aceeaşi părere despre aceste partide. În ALDE există şi oameni care cred în anumite lucruri şi cred că aşa le apără cel mai bine. Nu are viitor din pricina situaţiei politice. Raporturile de forţă din PSD sunt unele care nu îngăduie viitor acestui partid în conformaţie". 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?