Criminalul grec Konstantinos Passaris a fost mutat, în secret, la Penitenciarul din Gherla

 
Foto: cronicavip.ro
Foto: cronicavip.ro
Operaţiune secretă la Penitenciarul Craiova. Unul dintre cei mai periculoşi criminali din România, grecul Konstantinos Passaris a fost transferat în mare secret de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova la instituţia similară din Gherla.


Decizia a fost luată săptămâna trecută de Administraţia Naţionala a Penitenciarelor şi reprezintă o practică uzuală în cazul condamnaţilor deosebit de periculoşi.

Potrivit directorului penitenciarului din Gherla, Passaris a ajuns aici la finalul săptămânii trecute. El a fost închis singur în celulă şi a făcut deja câteva solicitări referitoare la vizite şi la telefoanele pe care are dreptul să le dea.

Supranumit "Fiara din Balcani", Konstantinos Passaris a fost condamnat în 2003 la închisoare pe viaţă, în urma unui dublu asasinat şi a unui jaf armat comis la o casă de schimb din Bucureşti. Anterior, el fusese condamnat şi în Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?