Crima urmată de sinucidere. Infirmierul a lăsat bilet de adio. Bănuia că îl înşela cu un ofiţer DNA

 

Dezvăluiri șocante în cazul crimei pasionale din Spitalul din Slatina. Infirmierul a premeditat totul și spune că a omorât-o pe asistentă pentru că îl înșela cu un ofițer DNA. Informația apare în biletul de adio găsit după crimă, anunţă Realitatea Tv.Gheorghe Ghenea și-a explicat gestul șocant într-un bilet de adio cuprinzător. Din cuvintele furioase reiese că el plănuia crima de ceva vreme, dar a amânat momentul pentru că nu a vrut să își facă mama să sufere. Bărbatul a acuzat-o pe femeia pe care a ucis-o că ar fi avut o relație cu un ofițer al DNA.

 ”Mi-a distrus viața. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am recurs la acest gest. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare rău că nu pot să îl omor și pe el. Ar fi multe de spus, dar simt că mă sufoc și nu pot să îmi duc planul la îndeplinire.”

Colegii îl descriu pe bărbat drept un om liniștit. Nu știau prea multe despre relația lui cu Ramona Cosmescu, asistenta de 46 de ani. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?